Privacybeleid

De Privacy op www.SmartGamesLive.com (hierna “Website”) wordt beheerd door SMART n.v., met maatschappelijke zetel te Neerveld 14, B-2550 Kontich, Belgium (hierna “SMART” of “Wij”). Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de Website, inclusief vragen over dit Privacybeleid, aarzel niet om contact met ons op te nemen op dit adres of per e-mail via contact@SmartGamesLive.com.

We raden je aan om over onze Website en dit Privacybeleid te spreken met je ouders. Zeker indien je jonger bent dan 14 jaar en je een leden account wil aanmaken, want in dat geval moeten je ouders akkoord zijn met de aanmaak van die account en de bijhorende verzameling van sommige van je persoonsgegevens door SMART.

Alle diensten toegankelijk via de Website worden hierna samen aangeduid als de “Dienst” en de “Diensten”.

1. Respect voor ieders privacy, ook die van kinderen

SMART verbindt zich ertoe om de Belgische en Europese privacy wetgeving te respecteren. Deze is toegankelijk via de website: www.privacycommission.be.
SMART besteedt bijzondere aandacht aan jouw privacy, de privacy van kinderen. Het hier beschreven beleid is dus van toepassing op die kinderen.

2. Methode voor de verzameling van persoonsgegevens

SMART is de “verantwoordelijke voor de verwerking” zoals bedoeld in de Belgische Privacywet van 8 december 1992.

Jouw persoonsgegevens worden verzameld op basis van vragenlijsten die je moet invullen (waaronder maar niet uitsluitend de vragenlijst voor afsluiting van het lidmaatschap).
Het is belangrijk dat je weet dat je niet verplicht bent om ons persoonsgegevens mee te delen.
Indien je alle levels van de spelletjes wil kunnen spelen, zal je een leden account moeten maken en ons minstens volgende persoonsgegevens moeten bezorgen: een nickname (niet je eigen naam), een geldig e-mailadres, je leeftijd en het land waar je woont. Indien je nog geen 14 jaar bent, zal je ons ook het e-mailadres van één van je ouders moeten bezorgen. SMART zal aan de hand van dat e-mailadres je ouders informeren over de aanmaak van de leden account, de aangeleverde persoonsgegevens, dit Privacybeleid en de Gerbuiksvoorwaarden die van toepassing zijn bij gebruik van de Website. Indien je ouders niet akkoord zijn met dit alles, vragen we hen om onmiddellijk contact met ons op te nemen, gebruik makend van de contactgegevens hieronder aangegeven onder titel 10.

3. Noodzakelijke en niet noodzakelijke gegevens

Op bepaalde ogenblikken kunnen we je vragen om digitale formulieren / vragenlijsten in te vullen waarvan bepaalde velden moeten worden ingevuld om de Dienst te kunnen gebruiken. Dit wordt duidelijk aangegeven met een rode asterisk (*). De andere velden (zonder rode asterisk) moeten niet noodzakelijk worden ingevuld om de Dienst te kunnen gebruiken.
Het doel van de optionele velden is het je mogelijk maken om extra informatie toe te voegen aan je profiel, SMART toe te laten om je sneller te contacteren en/of om die inlichtingen te bekomen die relevant zijn in het kader van de Website.
In de categorie “optionele persoonsgegevens”, verwijzen we naar de om een foto te uploaden naar je ledenprofiel. Ter bescherming van jouw privacy, is dit niet mogelijk indien je jonger bent dan 14 jaar.

4. Cookies, Log Files en Dataopslag

Terwijl je gebruik maakt van de Dienst, kan SMART je zogenaamde“cookies” verzenden.
Een cookie is een klein computerbestand, verzonden door de computer van onze Website naar jouw browser, dat wordt opgeslagen op de harde schijf van jouw computer.
SMART bewaart geen persoonsgegevens van jou in een cookie die gebruikt kunnen worden om jou te identificeren, noch gebruikt SMART cookies voor zogeheten “tracking” doeleinden (“opsporingsdoeleinden”).
Hoewel cookies noodzakelijk zijn om de Dienst en al haar toepassingen helemaal te kunnen gebruiken, kan je altijd weigeren om cookies te accepteren door de instellingen in je browser aan te passen. Indien je niet weet hoe je dit moet doen, vraag dan hulp aan één van je ouders.

5. Doelen voor de verzameling van je persoonsgegevens

SMART kan je persoonsgegevens alleen maar verzamelen voor één van volgende doelen:

  • voor registratie en deelname aan de Website (waaronder maar niet uitsluitend voor de aanmaak van een leden account);
  • om extra informatie aan je ledenprofiel toe te voegen;
  • voor onderzoeks- en statistische doeleinden;
  • om SMART en/of haar partners en dochtervennootschappen in staat te stellen je te contacteren over de Website of aanvullende, daarmee verband houdende diensten;
  • om de inhoud en kwaliteit van de Website te verbeteren;
  • voor het opstellen van collectieve profielen (niet van individuele personen);
  • om SMART in staat te stellen de passende maatregelen te nemen indien je je verplichtingen ten aanzien van SMART niet nakomt.

6. Recht op toegang tot en verbetering van uw persoonsgegevens.

Je bent voortdurend in de mogelijkheid om de staat van je persoonsgegevens verzameld en verwerkt door SMART na te gaan en daar vragen over te stellen door ons een e-mail te sturen via contact@SmartGamesLive.com of ons te schrijven naar het adres aangegeven onder artikel 10 van dit Privacybeleid.
Nadat SMART je identiteit heeft gecontroleerd, zal SMART je zo spoedig mogelijk antwoorden.
In het geval van een vergissing, onjuistheid of onvolledigheid met betrekking tot je persoonsgegevens, kan je ons vragen deze inlichtingen te verbeteren of te wijzigen.
Indien je denkt dat SMART de regels over de bescherming van persoonsgegevens niet respecteert, kan je ons hierover contacteren via contact@SmartGamesLive.com of ons schrijven naar het adres aangegeven onder artikel 10 van dit Privacybeleid.

7. Toestemming en verwijdering

Door gebruik te maken van de Website, verklaart je expliciet akkoord te gaan met ons Privacybeleid.

Indien je wenst dat je persoonsgegevens worden verwijderd uit ons gegevensbestand, vragen we dat je ons contacteert per e-mail of per postdoor gebruik te maken van de gegevens vermeld onder artikel 10 van dit Privacybeleid. Wij zullen zo spoedig mogelijk je persoonsgegevens verwijderen, behalve uiteraard indien we dat niet mogen doen door de wet of een overeenkomst.

8. Eigendom en overdracht aan derden

Alle persoonsgegevens die je ons meedeelt, behoren SMART toe en zullen alleen gebruikt zoals uitgelegd in dit Privacybeleid.
Zonder jouw toestemming worden je persoonsgegevens niet overgemaakt aan anderen buiten met uitzondering van de beheerder van de server die de Dienst mogelijk maakt en de leden vande SMART Groep.

9. Divers

Dit privacybeleid bestaat onverminderd het recht van SMART om ten aanzien van bepaalde gebruikers van de Dienst, op basis van een overeenkomst, de wet, een reglement, etc., meer en verdergaande acties te ondernemen.
Je aanvaardt dat SMART dit Privacybeleid te allen tijde mag aanpassen. SMART zal je informeren over belangrijke wijzigingen met betrekking tot de wijze waarop SMART persoonsgegevens behandelt, door een e-mail te sturen naar het primair e-mailadres opgegeven in je SMART leden account of door een duidelijk bericht te plaatsen op de Website.

10. Contact

Je kan ons contacteren via:
SMART n.v.
NEERVELD 14
B-2550 KONTICH
BELGIUM
BTW: BE 0448.827.611
FAX: +32 15 45 10 60
Website: www.SmartGamesLive.com
E-mail: contact@SmartGamesLive.com